/>

Het lang verwachtte goede nieuws over de Lucrasoft Hiathlon 2021 is eindelijk daar.

Op 11 september 2021 zal in Sandelingenpark in Hendrik-Ido-Ambacht het startschot gaan klinken voor alweer de derde editie van de Lucrasoft HIAthlon 2021!
Na de succesvol verlopen edities in 2019 en 2020 belooft ook deze editie weer een hele gave uitdaging te worden voor zowel de recreanten als de actievere sporters.
En ook dit jaar belooft het parcours weer een pareltje te worden voor iedere deelnemer aan een van de mooiste en sportieve uitdagingen van Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken.
Wat is nu een mooiere manier om dit nieuwe jaar te starten dan jezelf in te schrijven voor dit sportieve feest waarbij jij ook direct de Stichting Roparun mee steunt? Want ook dit jaar zal de opbrengst weer naar de Stichting Roparun 2022 gaan.

De afstand is wederom een hele mooie 1/8 triatlon welke individueel, in estafettevorm of in teamsamenstelling afgelegd kan gaan worden.
Ook zal er een mini afstand worden uitgezet zodat het zoals altijd een geweldig evenement is voor iedereen.

En wat het helemaal toegankelijk en tot een gave uitdaging maakt, is dat er in samenwerking met Zwembad de Louwert, DTC De Mol en de ICR een pakket is samengesteld waarbij eenieder klaargestoomd kan gaan worden voor deze 1/8 triatlon.
Dit pakket bevat zes zwem-, fiets en looptrainingen zodat je helemaal topfit aan de startlijn verschijnt na een hele leuke voorbereiding vol tips en tools van triatleten.

De inschrijving is vanaf 11 januari geopend en voor de snelle beslissers zal er tot aan 01 maart een early bird tarief worden gehanteerd.

Zoek je een sportieve uitdaging voor een goed georganiseerd sportevenement op een heel mooi parcours waarbij de opbrengsten ook nog eens naar een goed doel gaan?
Schrijf je dan snel in voor de HIAthlon 2021!

Tot dan!